Online kurzy

Ako skrotiť škriatka, čo nám kradne dokumenty

Dokážete si do 10 sekúnd spomenúť, kde u vás doma nájdete tieto dokumenty? 

- pas; posledné vysvedčenie; diplom?
- kúpnu / nájomnú zmluvu k bývaniu; pracovnú zmluvu?
- návod ku kávovaru / práčke ; záručný list od sušičky / telky?
- poistenie auta; vyúčtovanie elektriny; revíznu správu ku kotlu?
- prístupové údaje k internet bankingu; rodný list?

Podarilo sa? Zapotili ste sa trochu? Alebo netušíte vôbec? 🙂

V tomto online kurze vás naučím, ako si vytriediť a zaarchivovať dokumenty raz a navždy do funkčného a prehľadného systému. 

Zároveň vám ukážem, ako efektívne naložiť s množstvami ďalších dokumentov, ktoré k nám denne prichádzajú a je potrebné ich riešiť.

Moje osobné vedenie, 4 živé online stretnutia na zoome, výučbové videá + pracovné listy. 

Trvanie kurzu - 4 týždne

Termín - bude upresnený

Ako vyladiť spálňu pre spánok i milovanie

Máte problém so spánkom, budíte sa unavení, neodpočinutí? A že na romantiku v tomto stave už ani nemáte chuť? 

Zrejme tušíte, že vytvorenie uvoľňujúceho prostredia v spálni môže mať obrovský vplyv na celkový pohodu a kvalitu života, ale jednoducho neviete, ako na to.

Akých najčastejších chýb sa dopúšťame pri zariaďovaní spálne?

V tomto 4-týždňovom online kurze vám ukážem nielen chyby, ale  naučím vás aj, ako vyladiť svoj priestor spálne pre dobrý spánok i romantiku. Tak, aby vám fungovalo oboje 🙂

Pozrieme sa na vaše vhodné smery pre spánok z pohľadu Feng Shui, umiestnime správne nábytok a zariadenie, doladíme farby, materiály, osvetlenie, podporíme partnertvo... a mnoho ďalšieho.

Moje osobné vedenie v menšej skupinke žien, 4 živé online stretnutia na zoome, výučbové videá, pracovné listy a 3 živé bonusové vysielania na zodpovedanie otázok, ktoré sa počas procesu zmien vo vašej spálni narodia. 

Trvanie kurzu - 4 týždne

Začíname 20. mája 2024

Moje e-booky pre Vás

HOMESTAGING  v praxi alebo ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj

Chcete predať či prenajať svoju nehnuteľnosť  čo najvýhodnejšie? Hľadáte návod, ako ju pripraviť tak, aby prilákala čo najviac záujemcov?

Naučím vás, ako urobiť z vašej nehnuteľnosti luxusný tovar tak, aby to bolo win-win pre obe strany - ako pre predávajúceho, tak aj pre kupujúceho. Podľa môjho návodu dokážete svoj byt či dom pripraviť tak, ako to robia profesionáli.

Komplexná učebnica homestagingu, kde na 86 stranách ponúkam moje overené postupy z praxe a know-how architekta i realitného makléra, ktoré som zbierala takmer 15 rokov. Je vhodný ako pre realitných maklérov, tak pre samopredajcov, či developerov, ktorí to myslia s homestagingom vážne. 

5 KROKOV k rýchlemu a výhodnému predaju vašej nehnuteľnosti

"Mám nehnuteľnosť a chcem ju predať. Čo najrýchlejšie a za čo najviac peňazí, samozrejme,“ je bežná veta predajcov nehnuteľností. Ak to tak chcete aj vy, na stranách môjho eBooku ZDARMA vám ponúkam rýchly a stručný návod, ako to môžete urobiť šikovne, ale hlavne, sami. 

Stručný návod, v ktorom sa dozviete, čo homestaging je, si môžete stiahnuť ZDARMA (za kontakt). EBook je obohatený o niekoľko tipov, ako pripraviť rýchlo a jednoducho svoju nehnuteľnosť na predaj. Zároveň je v ňom aj pár tipov, ako sa pripraviť na obhliadky. 

7 KROKOV ako elegantne zvládnuť prípravu bytu na nečakanú návštevu

Žiaľ, realita väčšiny z nás je taká, že popri iných povinnostiach málokedy stíhame udržiavať svoj životný priestor upravený ako z katalógu.v každodennom zhone sa môže ľahko stať, že nestihneme dať veci na poriadok tak, ako by sme si priali. 

Ako z toho efektívne von?

Ak sa chceme vo svojom domove cítiť príjemne, je dobré poznať zopár trikov, ako dať svoje bývanie rýchlo do poriadku kedykoľvek, nielen pred nečakanou návštevou. V eBooku vám ponúkam návod na rýchle upratanie a vyladenie vášho domova na poslednú chvíľu.